Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle vypadá macho a lamač dívčích srdcí? Zpěvák Václav Noid Bárta (43) je sice v posledních dnech spojován s davy děvčat, ale ta by si měla dát pozor na svoji kosmetickou taštičku.

Stejně jako si Markéta Poulíčková stěžovala na Miro Šmajdu (35), že jí během turné vypotřeboval několik laků na vlasy, v případě Vaška jsou zase v ohrožení oční linky. Ještě v době, kdy žil s Eliškou Bučkovou (34), si ty její půjčoval a máme snímek, kde mu modelka před koncertem oči sama líčí.

Nyní jsme ho při líčení přistihli opět. Na paškál si ho vzal vizážista hvězd Zdeněk Fencl, který přitvrdil a kromě linek na Vaška použil i pudr a oční stíny. Zpěvák se tak naučil nové triky.

Noid se takto nechával připravovat na focení na propagační snímky k novému podzimnímu turné. Má jít o šňůru se symfonickým orchestrem, na které se připravuje speciální repertoár. Proběhnout má v několika českých divadlech.

Reklama

Další články

Načítám