Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to, že po snímcích, kdy spolu nikoli bez absence něžných dotyků strávili Jiří Langmajer (57) a o třiadvacet let mladší Eliška Křenková večer v baru, nebude muset doma vysvětlovat pouze charismatický herec.

Zatímco Langmajer je už po delší čas spojován s kolegyní Adélou Gondíkovou (50), ani mladinká herečka ze seriálu Vyprávěj není tak úplně sama. Že by stejně jako hrdina ztvárněný ve filmu Samotáři Jiřím Macháčkem zapomněla, že už doma jednoho kluka má?

Deníku Blesk se ozval známý páru. Podle něj je Eliščiným oficiálním přítelem osmatřicetiletý podnikatel Patrik Harvalík, který spoluvlastní restauraci a bar v centru Prahy. Dali se prý dohromady před čtyřmi lety.

"Ona dělala na baru a on si ji tam nabalil. Ještě před ní chodil s jinou servírkou ze stejného baru. Ale na rozdíl od Elišky došlo k čisté výměně, nešlo o žádnou nevěru," prozradil zdroj. Harvalík byl v době, kdy se mu deník ozval na pracovní schůzce a odmítl se vyjadřovat.

Reklama

Další články

Načítám