Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Libor Bouček (43) přiznal konec manželství s druhou ženou, právničkou Janou. K rozvodu se ale ani jeden zatím překvapivě nemá. "Nežijeme spolu, k rozpadu zřejmě dojde, zatím ale nejsme v rozvodovém řízení," přiznal Libor.

Novou lásku prý zatím nemá, a dokonce ani finalistku letošní České Miss Annu Avakjanovou, kterou mu přisoudila média. Románek se mezi moderátorem a modelkou měl rozhořet po finále České Miss a pár spolu měl dokonce odjet do Liborova bytu, odkud kráska údajně odešla až ráno.

"Druhý den po České Miss jsem si říkal, jestli jsem něco nezapomněl. Nikdo z bytu neodcházel. Nebyla tam," směje se Libor. "Je jasné, že klukovi, který nežije s ženou, se musí někdo přišít," zpochybnil nový vztah s krásnou Annou Bouček.

Na nový vztah ani připraven ještě není. "Když spolu dva lidi prožijí krásných pět let, bude pro oba těžké na ně navazovat. Nějak to budeme řešit. Je to přirozený vývoj. Ať to dopadne jakkoli, Janička bude nedílnou součástí mého života," dodal moderátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám