Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Mirka Čejková (62) je potřetí rozvedená a na své děti je naprosto sama. Její exmanžel, světově proslulý golfista a dolarový milionář Alex Čejka, na své syny Alexe a Felixe prý alimenty vypočítané na 270 tisíc korun měsíčně už pátý rok neplatí. U soudu se prý ničeho nedovolá, protože Čejka je Němec žijící ve Spojených státech.

"Už několik let jsem od něj neviděla ani korunu. Už léta ale poslouchám, jaké mám pohádkové alimenty. Když jsem v nějakém tendru, dodnes občas slýchávám, že se říká, že já peníze nepotřebuji atd. Bohužel situace je zcela jiná," prozradila TopStaru Čejková.

Golfista o děti zájem nejeví. "Je to tak. O děti zájem nemá. Loni v létě o prázdninách měl na návštěvě staršího syna, mladšího ne. Od té doby s ním ani nemluvili," prozradila Čejková.

Mirka, která se věnuje koučingu, byla třikrát vdaná. Sama ale říká, že vnímá jen první dvě manželství. "To třetí bylo tak absurdní, vlastně jsme spolu nebyli, bylo to tak mimo, že to za manželství vůbec nevnímám," dodala Čejková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám