Hlavní obsah
Článek

Herečka Ivana Chýlková (60) si drží novináře daleko od těla. Dá se to považovat za svátek, když se mihne ve společnosti nebo poskytne bulvárnímu novináři rozhovor. Teď se stalo něco nevídaného - známá herečka se nechala zvěčnit během tak intimního aktu, jako je líčení.

Chýlkové dodávala jistotu skutečnost, že byla v těch nejlepších rukách. Make-up jí až z Paříže přijel vytvořit známý francouzský vizážista Maxime Poulin.

Péči profesionála Ivana s nadšením uvítala, neboť se prý stále sama líčí velmi špatně a je si toho vědoma. „Nejsem výtvarně nadaná, takže jsem ráda, že jsem našla aspoň nějaký projev,“ říká Ivana.

Herečka by nejraději chodila úplně bez make-upu, sama si je ale vědoma toho, že si musí zvýraznit aspoň řasy. „Když nejsem vůbec namalovaná, tak si stále mnu obličej, ale když je tam základ, tak si po obličeji neťapu,“ směje se Chýlková. Bez make-upu se s klidným svědomím objevuje i před svým životním partnerem Janem Krausem (70), který je známým obdivovatelem ženské krásy. „Máte pocit, že bych chodila do postele nalíčená a vstávala dřív, aby mě nenalíčenou nikdy neviděl?“ směje se herečka a jedním dechem dodává: „On mě má rád i nenalíčenou.“

Herečka si ráda nechá poradit od odborníka a její zásadou je pravidelně měnit produkty a značky, aby si pleť na účinné látky nezvykla. Botoxu a jiným invazivním zásahům se Ivana zatím vyhýbá, v poslední době ale začala pravidelně docházet na kosmetické ošetření. „Poslední rok jsem začala pravidelně navštěvovat kosmetický salon. A dobře jsem se rozhodla, jsem maximálně spokojená.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám