Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Čekání na jaro se nezvykle protáhlo, nebo se to tak alespoň zdá. Podle astronomického času už jaro vládne skoro měsíc, a tak musí to opravdové co nevidět vypuknout. Nejen že bude teplo, slunečno a rozkvetou parky, ale ta hezčí polovina lidstva svleče kabáty, kozačky a čepice a krása zaplaví ulice. Nová kolekce Moira Fashion vznikla jako odezva na četná přání vás, našich zákazníků. Je sice mírným vybočením z důsledné linie tvorby funkčního prádla, přesto pečlivě zvolené materiály zaručují vysoký komfort nošení.

Elegantní krajka pro běžné dny i pro slavnostní příležitosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Málo platné, krajka dodá každé ženě tu pravou míru elegance. Tři střihové varianty umožňují vybrat si tu pravou, která padne právě vám. Příjemný, lehce elastický materiál vzdušně přiléhá k postavě a podporuje ty správné křivky ženského těla. Zvolené materiály se dobře udržují s použitím běžných pracích prostředků.

Proužek je věčný, a přesto pokaždé jiný

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Příjemný, měkce splývavý materiál v zajímavých střihových variantách rafinovaně zdůrazňuje ženské linie a je to pravé jarní překvapení. Svěží proužek v trendové barevnosti letošní sezóny navozuje pocit odpočinku a pohody. Proužkové fazony jsou určeny pro běžné denní nošení. Užijte si jaro v příjemném oblečení. Až se jaro zeptá, na co jste mysleli v zimě, budete připraveny.

Další články

Načítám