Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali, že Jiřina Bohdalová (92) podstoupila operaci menisku, což ji značně omezuje v pohybu. Její dcera Simona Stašová (69) ale Super.cz prozradila, že maminka se díky rehabilitaci po operaci den ode dne lepší. Vzhledem k vážnosti zákroku jsou pohybové schopnosti paní Bohdalové značně omezené, herečka se o sebe ale zvládá sama bez problémů postarat.

„Dneska mě máma třeba pozvala na oběd,“ říká Stašová. Národem milovaná herečka prý dělá vše pro to, aby 3. května mohla v plné síle oslavit své dvaaosmdesáté narozeniny.

Herecká legenda prý dokonce uvažuje, že se 8. června zúčastní průvodu lidí bojujících proti rakovině prsu. „Maminka mi slíbila, že když dobře oslaví dvaaosmdesátku a budou jí kolena sloužit, tak s námi půjde,“ nechala se na tiskové konferenci slyšet hrdá ambasadorka bohulibého projektu, která půjde v čele růžového pochodu letos už poosmé.

Reklama

Další články

Načítám