Hlavní obsah
Článek

Gábina Partyšová (45) se nikdy nestyděla dávat své ženské půvaby na odiv ostatním. A nahoře bez se bez skrupulí producírovala i během focení nových fotek v ateliéru, kde její ladné křivky neunikly pozornosti Jaro Slávika a semifinalisty Talentu Jiřího Harnacha, se kterými Gábina začala velmi úzce spolupracovat na novém pořadu pro rádio Kiss.

„Přestože jsem se nesvlékala poprvé, jsem poměrně stydlivá. Ve společnosti kluků jsem byla poměrně bojácnější, ale atmosféra byla příjemná. Jaro i Jirka se tvářili, že se vůbec nic neděje, a dokonce mi složili poklonu. Pochopitelně jsem se snažila, aby nic nepatřičného nevykouklo,“ uvedla s úsměvem Gábina.

A proč Gábina vlastně při focení odhodila svršky? „Nahá se cítím uvolněně a spojení rádia a nahoty nám přišlo vtipné. Ve své nové „roli“ budu první moderátorkou, která moderuje nahá. Posluchačům to tak dá prostor pro fantazii,“ řekla s potutelným úsměvem Super.cz Gábina. První díl Show Gabriely Partyšové a Jaro Slávika mohli posluchači slyšet dnes na rádiu Kiss a vysílat se bude pravidelně každou středu od pěti hodin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám