Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Trvalo to dlouho, ale jaro je konečně tady. Také máte pocit, že je to skvělá příležitost pro obměnu botníku? Lodičky, sandály, pantofle, tenisky a mnohem více vám přináší specialista SvětBot.cz, který vám také představí trendy na sezonu jaro/léto 2013. Ty budou ve znamení veselých barviček a hravých vzorů. Pojďme se na ně podívat z blízka.

Sandály na všechny způsoby!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vybere si každá náročná žena. SvětBot.cz má v nabídce sandály nízké, vysoké, na podpatku, na klínku, anebo třeba sportovní na klasické rovné podešvi. Pásky mohou být tenké, nebo naopak široké, se zapínáním na přezku, suchý zip nebo jen jako nazouváky s gumou. Většina sandálů bude mít i platformu, která je velmi pohodlná a moderní. Důležité jsou ale barvičky všude, kam se podíváme! Ty budou letošnímu létu zcela vládnout.

Lodičky, klasika která neomrzí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ač jsou lodičky klasikou, mohou překvapit nejednu ženu. V sezóně jaro/léto 2013 tomu nebude jinak. Lodičky budou s otevřenou nebo zavřenou špičkou, na nízkém, středním, ale i vysokém podpatku. Ten může zároveň být široký, jehlový anebo jako klínek, který je nejen pohodlný, ale zároveň moderní. Nejinak tomu je i s platformou, kterou najdeme zejména u vyšších podpatků. Základem jsou ale opět barvy a vzory!

Celá kolekce dámských bot pro jaro/léto 2013

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dámské boty ale nejsou jen sandály a lodičky. V nabídce jsou třeba i pantofle a to jak klasické páskové, tak i žabky nebo populární dřeváky. Hitem jsou také kotníkové tenisky na klínku, které ženy v posledních dvou sezónách značně vyhledávají. Přinášejí jim nejen pevnou botu v podobě tenisek, ale i stabilitu díky klínku. Letní klasikou jsou i baleríny, které SvětBot.cz nabízí v široké škále barev a modelů. Neváhejte a přesvědčte se sami!

Elegantní pánské boty prestižních značek!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

SvětBot.cz nezapomíná ani na pány a zejména ty hodně náročné. V nabídce najdeme tenisky, pantofle, sandály nebo třeba polobotky. Ty mohou být klasické, nebo v módních provedeních ve stylu ležérní business módy. Tenisky nabízí SvětBot.cz klasické městské, sportovní anebo módní. U sandálů pak mohou pánové vybírat z modelů otevřených i uzavřených. Mezi nejoblíbenější značky patří tenisky Adidas, Umbro, Rieker nebo Bugatti.

Celá kolekce pánských bot pro jaro/léto 2013

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

U pánských bot je jaro a léto 2013 je ve znamení klasiky, na rozdíl od dámských bot, kde vládnou vzory a barvy. Neznamená to však, že by pánové byli o něco ošizeni, ba naopak. V kolekci najdeme klasické tenisky, ať už městské, sportovní nebo módní, ale i sandály, pantofle a v neposlední řadě módní polobotky značky Bugatti, jejíž je SvětBot.cz největším on-line prodejcem v Česku.

Další články

Načítám