Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Beyoncé Knowles (42) tvrdí, že těhotenství bylo jedním z nejkrásnějších zážitků jejího života. Ačkoli je z mateřství nadšená, přiznala teď, že ne všechny aspekty gravidity měla v lásce. Kupříkladu přibývání na váze a změnu postavy si zrovna nezamilovala. Při pohledu do zrcadla si připadala „šíleně tlustá“.

„Byly chvíle, kdy jsem měla pocit, že se můj nos zvětšil o dvacet palců (padesát centimetrů) a můj obličej mi připadal šíleně tlustý, mé rty oteklé a přibrala jsem pětasedmdesát liber (šestadvacet kilogramů)!“ děsivě popisovala Beyoncé, aby pak dodala: „Ale nakonec jsem si to užila.“

Hubnout začala až měsíc po porodu dcery Blue Ivy. „Po měsíci jsem na to šla přísně. Před porodem jsem říkala, že si nechci zvyknout na tu váhu, ať už jsem přibrala cokoli. Chtěla jsem se pořád cítit co nejlépe! Mám dítě, zaplať Bůh, dopřeju si na hubnutí čas. Protože nebylo nutné hubnout rychle,“ dodala zpěvačka v rozhovoru pro britskou edici magazínu Vogue.

Rok po porodu přišly náročné zkoušky na zpěv během utkání Super Bowl a ty byly tak těžké, že Beyoncé hubla před očima.

„Pracovala jsem tak tvrdě jak už dlouho předtím ne. A po skončení jsem si užila celý týden a jedla, co mě napadlo. Od koblih přes cheeseburgery až po smažené ryby, jedla jsem i smaženého krokodýla. Vše muselo být smažené,“ dodala jednatřicetiletá hvězda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám