Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomu se říká profesionalita. Tereza Kostková (47) vypadá na párty a dalších společenských akcích vždy úžasně a mysleli jsme si, že předtím stráví hodinku s vizážistou a stylistou. Není tomu tak. "Všechno zvládnu sama. Služby odborníků používám jen v televizi nebo na focení titulních stránek," řekla Super.cz.

To, jak nádherně vypadala, když jsme ji potkali naposledy, bylo podle ní dílem improvizace. "Nestíhala jsem, tak jsem si doma jen vlhké vlasy sepnula do sponek a skočila do auta. Těsně před příchodem jsem si je rozpustila a prohrábla rukama," popsala nám, jak si vytvořila účes, který vypadal, jako by zrovna přišla od kadeřníka.

A líčení? Také samovýroba u zrcátka v autě. "Za to, jak vypadám na akcích, ať už dobře, nebo špatně, si prostě můžu vždycky sama. Aspoň nemohu nikomu nic vyčítat," smála se. "Tyhle věci mě baví a občas poradím i kamarádkám nebo známým, když jdou třeba na ples. Ale živit se tím? To bych si netroufla," míní Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám