Hlavní obsah
Článek

Že se to mezi českými hvězdami a hvězdičkami nehemží jen samými kamarádskými typy, je víc než jasné. Sem tam se ale rozhádají i lidé, u nichž by to nikdo nečekal. A hudba teď paradoxně může i za nevraživost dvou zpěváků, kteří se navzájem uznávají asi tolik, jako Lady Gaga s Tomášem Klusem. Řeč je o Jarku Šimkovi (50) a Sámeru Issovi (38). První jmenovaný dokonce odmítl prestižní flek, jen aby nemusel s Issou přijít do styku!

Sámer s Jarkem, Klárou Kolomazníkovou a dalšími českými umělci ve středu dopoledne odletěli do ruského Petrohradu, kde se koná tradiční hudební festival Baltská Fregata. O ten loni Šimek přišel kvůli podvodu svého kamaráda, který ho připravil o pověst i slušný balík peněz nejen za letenky. Letos sice vyrazil, ale nakonec radši vzal roli porotce dětské části soutěže, jen aby se nepotkával s Issou, který soutěží v hlavní části programu.

Ani jeden druhého neuznávají (Super.cz byl svědkem, když si to řekli do očí) a Šimek se bál, že by třeba nechtě dal svůj názor najevo. „Já bych to tak dramaticky neviděl. I když by nás vážně asi nikdo nenazval kamarády, oba jsme snad profíci a třeba Sámer mě překvapil, když mi nedávno pochválil můj videoklip. Na druhou stranu, pokud by vyhrál, svým odstoupením z hlavní poroty aspoň předejdu spekulacím a nařčení z toho, že se protěžují čeští zpěváci. Mezi dětmi žádný Čech není, takže tam střet zájmu nevidím,“ řekl Super.cz Šimek, který bude mít díky svému rozhodnutí volnější program. Ten chce využít k procházkám a propagaci svého tanečního projektu.

„Budu mít na festivalu taky vystoupení a těším se na následné večírky. Abstinent by asi festival a večerní družbu nezvládl, vodka tu teče proudem,“ směje se Šimek, který z východu přivezl dvě první místa a několik dalších ocenění, takže je vlastně na podobných akcích mazákem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám