Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ples Prahy 1 byl přehlídkou přepychu a všeho luxusního. Do důležitých mužů hlavního města se zavěsily někdy až příliš přezdobené dámy, objevily se ale i takové, které měly šťastnou ruku při výběru velké večerní.

Jednou z nich byla rozhodně Pavlína Němcová (52), která oblékla úchvatnou černou róbu se symetrickým perforováním Emilio Pucci. Modelka vypadala v šatech jako pravá aristokratka.

Moderátorka večera Iva Kubelková (46) vystřídala dva modely z butiku Obsession. Nám se na ní velmi líbila róba v barvě těla posetá zlatými plátky od Oscara de la Renty, která měla jednak roztomilé rukávy a zároveň pozoruhodný stojací límeček.

Do kouzelně nasvíceného sálu nakráčela jako Audrey Hepburn zpěvačka Monika Absolonová, kterou oblékla její dlouholetá přítelkyně, návrhářka Taťána Kovaříková. Z ní by si měla vzít příklad další vystupující zpěvačka Helena Zeťová, která vůbec nedbala na bonton a oblékla se jako na nákup do sámošky.

Ne příliš šťastnou ruku měla manželka Karla Heřmánka (76) Hana, která přišla v dámské verzi smokingu. Což o to, pánský styl právě letí, ale nezdařila se příliš volba košile a obutí (chtělo to vysoký límec a lodičky).

Přehlídku modelů z opulentního plesu na Žofíně můžete podrobně nastudovat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám