Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zuza Belohorcová (48) už naprosto nasákla prostředí slunného Miami, kde zcela vládne kult těla. Jelikož v její druhé domovině na Floridě cvičí všichni, muži i ženy, staří i mladí, zdraví i nemocní, tak se rozhodla na své postavě také zapracovat.

„Vždycky jsem byla vychovávaná ve sportovním duchu. Jako dítě jsem závodně hrála tenis a dělala atletiku. Tady na Floridě jsem se ale do cvičení ještě víc obula. Tady cvičí všichni, což člověka hodně motivuje," prozradila nám Zuza.

Moderátorka bydlí s manželem Vlastou a dcerkou Salmou přímo na legendární pláži South Beach, a tak tráví v plavkách opravdu hodně času. Díky této přirozené motivaci moderátorka maká na své fyzičce víc než kdy předtím. Kdo si myslel, že se Zuza pouze morduje v posilovně, tak se plete. Blonďatá kráska si totiž oblíbila cvičení pod širým nebem.

„Každý všední den kromě pondělku cvičíme s holkama s pytli naplněnými pískem venku v parku. Je to náročné, ale velmi účinné. Jsme partička Češek a Slovenek, co tu žijí, a tak se při cvičení často hodně nasmějeme."

Československá skupina žen a dívek cvičí pod dohledem exotického trenéra. „Angel je mistr ve svém oboru. Je to šéf našeho fitka, které máme v baráku a jsme moc rády, že nás vytáhl na venkovní cvičení," říká Zuza.

Belohorcová si aktivní životní styl nemůže vynachválit. Podle jejích slov to není ale jen o vzhledu, ale i vnitřním pocitu.

Reklama

Další články

Načítám