Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Buďte trendy a dejte svému interiéru šmrnc, navíc za super ceny! Červená barva je to pravé, co oživí každý interiér a v retro kombinaci s puntíky je navíc naprosto neodolatelná. Pouze pro čtenáře Super.cz jsme ve spolupráci se zásilkovým obchodem 4home připravili exkluzivní slevy na oblíbené zboží v tomto trendy designu. Akce platí do vyprodání zásob a nelze ji kombinovat s jinými akcemi 4home, a.s.

Bavlněné povlečení Puntík

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Červené bavlněné povlečení v originálním a stylovém designu s puntíky zaručeně vynikne v každé ložnici. Oblíbený retro styl se vrací do módy, a proto si takové úžasné povlečení nemusíte schovávat jen na chalupu. Má praktické zapínání na knoflíky/cvočky. Povlečení Puntík nabízíme ve 3 rozměrech: klasický rozměr na jednolůžko, v prodloužené délce a také na francouzskou postel. Běžná cena od 499 Kč, pro čtenáře Super.cz pouze od 349,-! Využijte slevu až 30 % uvedením slevového kódu C3SP48 v prvním kroku objednávky na www.4home.cz. Akce platí od pondělí 8. 4. do neděle 14. 4. 2013.

Sada bavlněných utěrek Puntík

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sada 6 kusů bavlněných utěrek s puntíky, které vaši kuchyň zaručeně rozz. 100% bavlna zaručuje vysokou savost a zajisté oceníte také praktická poutka na zavěšení. Rozměr jedné utěrky: 50 x 70 cm. Běžná cena 299 Kč, pro čtenáře Super.cz pouze 199 Kč! Využijte slevu 33 % uvedením slevového kódu C3SP48 v prvním kroku objednávky na www.4home.cz. Akce platí od pondělí 8. 4. do neděle 14. 4. 2013.

Stojánek na nože Harakiri s 5 noži

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Designová červená by neměla chybět ani v kuchyni a tento opravdu originální a vtipný stojan na nože Harakiri vám bude závidět opravdu každý! Má strategicky rozmístěné otvory, do kterých se vkládá pět vysoce kvalitních nerezových nožů: na chleba (délka 32 cm), na loupání (20 cm), na řezání (32 cm), velký (32 cm) a malý (24 cm) kuchyňský nůž. Všechny nože jsou součástí balení. Za každým otvorem pro nůž se schovává transparentní pouzdro, které chrání před nechtěným říznutím. Stojan je vyroben z plastu, má výšku 38 cm. Běžná cena 999 Kč, pro čtenáře Super.cz pouze 699 Kč! Využijte slevu 30 % uvedením slevového kódu C3SP48 v prvním kroku objednávky na www.4home.cz. Akce platí od pondělí 8. 4. do neděle 14. 4. 2013.

Smaltovaný hrnec s puntíky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S kvalitními smaltovanými hrnci v tomto originálním designu bude každé vaření zábavou. Červeno-bílá kombinace je vhodná nejen na chalupy, ale i do ostatních kuchyní. Smalt je nestárnoucí klasika. Je poměrně odolný vůči mechanickému poškození i vysokým teplotám a lze ho mýt v myčce. Kvalitní smaltované hrnce vám vydrží velmi dlouho bez nutnosti větší údržby. Nabízíme ve 3 různých objemech: 2,4, 3,4 nebo 4,5 l. Běžná cena od 499 Kč, pro čtenáře Super.cz pouze od 349 Kč! Využijte slevu až 33 % uvedením slevového kódu C3SP48 v prvním kroku objednávky na www.4home.cz. Akce platí od pondělí 8. 4. do neděle 14. 4. 2013.

Plechové květináče s puntíky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Květináče v originálním designu vhodné pro pěstování bylinek i květin zaručeně ozdobí váš parapet a sousedé puknou závistí. Retro kombinace červené a bílé s dekorem puntíků přinese radost do vašeho interiéru. Praktická sada 3 květináčů s podtáckem je vyrobena z kovu. Rozměry jednoho květináče: výška 10 cm, průměr 11,5 cm. Běžná cena 169 Kč, pro čtenáře Super.cz pouze 129 Kč! Využijte slevu 24 % uvedením slevového kódu C3SP48 v prvním kroku objednávky na www.4home.cz. Akce platí od pondělí 8. 4. do neděle 14. 4. 2013.

Další články

Načítám