Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pokud ve vás také s příchodem jara roste touha po milostném dobrodružství, jen tělo už tolik neposlouchá, máme pro vás skvělý tip. Podpořte svůj vlastní výkon a zároveň potěšte partnerku vzrušujícím erotickým dárkem. S jarem přichází časově omezená akční nabídka od Erectan®, díky které můžete nyní získat zcela zdarma luxusní lubrikační gel!

Jarní akce Erectan®

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Akce probíhá pouze v týdnu od 15. do 21. dubna. Při nákupu 2 balení Erectan® 400 mg v e-shopu výrobce získá každý zákazník Erectan® Exclusive intim gel zcela zdarma. Využijte nabídku, kterou Erectan® pořádá 1x ročně a ušetřete 560 Kč! K tomuto balíčku také získáváte zdarma poštovné a balné!

Erectan® 400 mg

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Extra silný doplněk stravy určený pro muže. Přípravek je určený pro jednorázovou podporu erekce za pomoci unikátní kombinace 5 tělu vlastních aminokyselin. Lze jej pohodlně podávat ve formě tobolek a je dostupný bez lékařského předpisu. Díky vhodnému složení mohou přípravek užívat i diabetici a kardiaci.

Erectan® Exclusive intim gel

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lubrikační gel na vodní bázi obsahuje stimulující látky pro dokonalou lubrikaci a prokrvení pohlavních orgánů obou partnerů. Plněním do stříbrného airless flakonku převyšuje všechny klasické gely, které znáte. Exclusive intim gel je vložený do luxusní tvrzené krabičky se stříbrnou ražbou. Okouzlující pocit navíc umocňuje nádherná vůně.

Další články

Načítám