Hlavní obsah
Článek

Jen málokterá celebrita má takové problémy udržet si váhu jako Mischa Barton. Herečce, která se v minulosti živila jako modelka, nedělá problém se viditelně zakulatit, ale zároveň dokáže zhubnout třeba i na velikost 34. Hvězda populárního seriálu O.C. California má aktuálně opět své plnější období, ale to jí nebrání nosit na sobě cokoli, na co má zrovna náladu. Mischa tak dokazuje, že si ze svého věčně se měnícího tvaru těla nic nedělá.

Barton oděná do otrhaných džínových šortek, které se zdály být poměrně těsné, obrážela v pondělí ulice Los Angeles s fresh juicem v ruce. Herečka šortky zkombinovala s bílým tričkem, velkou kabelou, černým cardiganem a černými kotníčkovými botami Chloe. Herečka navíc neztrácela čas ani líčením a nechala doma i oblíbený módní a maskovací doplněk celebrit - sluneční brýle.

V letech 2003 - 2006, kdy natáčela zmiňovaný seriál, byla Mischa velmi drobná. Od té doby ale už několikrát zapůsobil jo-jo efekt a věčná dietářka musí vynaložit stále víc a víc úsilí, aby se udržela fit. Podle snímků je vidět, jak se Mischa za poslední rok změnila a jak dává svému tělu zabrat neustálými váhovými výkyvy. Koncem března 2012 se například herečka účastnila akce The Growze v Los Angeles, kde byla pro změnu štíhlá až příliš...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám