Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šéfové Divadla Broadway a HDK se rozhodli udělat svým ovečkám, muzikálovým hercům, pěkné odpoledne a sezvali je na sportovní utkání. Mnohdy se ale se zlou potázali. Curling všechny rozhodně nenadchl.

"Je to ptákovina, nechápu, jak to vůbec někdo může hrát a profesionálně se tím živit," svěřil Super.cz Michal David (63). "Já radši zůstanu u bowlingu. Koule jsou příjemnější do ruky a nemusí se u toho vypít tolik svařáku. Brrr, je tady děsná zima," navázal Marián Vojtko (51).

Pořádně promrzlá byla i Ivana Jirešová (47). "Při pohybu se sice zahřejete, ale můj dlouhý nos hraje všemi barvami od červené do promodralé," přiznala Ivana, která nikdy žádný kolektivní sport nevyzkoušela. "Ale na bikram józe vlastně také musíte vydávat kolektivní energii," míní.

Vašek Noid Bárta (43) na ledě jenom zapózoval pro objektivy fotoaparátů a kamery a zmizel radši na panáka. "Curling, bowling, poker a podobné věci vůbec za sporty nepovažuju," řekl nám otráveně. "Ale předával se tady šek pro dětský domov v Klánovicích, což je městská část, kde jsem vyrůstal, tak jsem dorazil kvůli tomu," uzavřel.

Nadšení naopak byli Ondřej Ruml (42) a Ondřej Brzobohatý (41). "Jsem soutěživý typ, takže chci vyhrát. A baví mě to," řekl Brzobohatý. Ruml zase curling sledoval na satelitu už v dětství.

Reklama

Další články

Načítám