Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kdyby tohle vymyslel scenárista telenovel, asi by si diváci ťukali na čelo a považovali ho za šílence. Jenže je to pravda. Když se bývalka Leoše Mareše (47) Gabriela Dvořáková (35) před časem rozešla s milencem Jakubem Malinou, který následně sbalil missku Elišku Bučkovou (34), expřítel Elišky Vašek Noid Bárta (43) vtipkoval, že by teď měl začít chodit s Gábinou, aby výměna partnerů byla dokonalá. A k tomu taky došlo! Dnes oba skutečně sdílejí milenecké lože! Podívejte se do fotogalerie, jaké božské tělíčko nyní Noid může laskat.

Redaktor Super.cz byl před pár týdny u toho, když přiopilý Noid o Dvořákové básnil a přemýšlel, zda ji pozvat na rande. „Je dokonalá. Je tmavší typ a ty já rád, má nádherný úsměv. Asi do ní půjdu,“ říkal po pár panácích s alkoholickou sebejistotou. Nikdo ho však nebral vážně. Jenže podle našich důvěryhodných práskačů dvojička už pěkných pár dní nyní skutečně tvoří pár!

„Gábina jenom září. S Noidem už byla několikrát na rande a hned na tom prvním se vykousli,“ prozradila nám důvěrnice nebezpečně krásné dívky, která od té chvíle o Noidovi jenom básní. „Hned jak jsem ho potkala, věděla jsem, že to je ono. Je to chlap se vším všudy, opravdu je holce oporou. Člověk si ho má proč vážit, je s ním neskutečná legrace a o tom intimním ani nebudu mluvit. Nádhera!“ svěřila se Gábina kamarádce.

Když jsme ji s jejími slovy konfrontovali, byla tak zaskočená, že se nezmohla na kloudnou odpověď. „Nezlobte se, nebudu to komentovat,“ způsobně nás odmítla a položila telefon. To Noid si s námi hrál na schovávanou. Od svých šéfů měl podle některých zdrojů dostat striktní pokyn, aby už nebyl příště tak nedostupný pro fanynky tím, že by některou svou dívku označil veřejně za přítelkyni.

„S Gábinou se známe, ale neházejte mi laskavě každou holku hned do postele. Jsme kamarádi,“ kličkoval Vašek. Jenže pak se zapomněl a vyzvídal, co všechno víme.

Zkrátka je to jisté: v českém šoubyznysu se utvořil nový hvězdný pár. Podobnou výměnou partnerů před mnoha lety prošli i Jan Kraus, Ivana Chýlková, Karel Roden a Jana Krausová. A klape jim to dodneška!

Reklama

Další články

Načítám