Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen Martina Gavriely (45) je holka pro všechno a skvěle se zvládá přepínat mezi profesemi modelky, moderátorky, matky či šéfky salonu krásy. Také její partner Marcus Tran (38) připomíná Ferdu Mravence, práce všeho druhu.

Zjistili jsme, že frontman kapely Embassy se chystá zabodovat před filmovou kamerou, případně na divadelních prknech. Na narozeninách klubu SaSaZu si dal Marcus schůzku s moderátorem a hercem Petrem Vojnarem, aby ho zasvětil do této profese.

„Marcus přijal pár rad od profíka," nechala se slyšet na večírku Martina. Kromě pracovních aktivit se ale páreček na párty nezapomněl bavit. „Po dlouhé době jsme spolu byli ve společnosti a moc jsme si to užili. Místní prostředí máme moc rádi, osobně známe šéfkuchaře, který nám vždycky udělá skvělou atmosféru," říká Gavriely.

Dvojice se v holešovickém klubu nezdržela ale příliš dlouho, neboť Martinu čekalo další den natáčení s Michalem Suchánkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám