Hlavní obsah
Článek

Kdo je tahle nevýrazná dívka v brýlích a kulichu? Málokdo by v ní hledal jednu z nejkrásnějších moderátorek Novy. Když Emma Smetana dorazila na charitativní akci na dětské oddělení do nemocnice v Motole, málem ji nepoznali ani její kolegové. Až když promluvila, bylo jasné, že jde o moderátorku zpráv.

"Mám zánět spojivek. Proto ty brýle. A nechci nastydnout," vysvětlila i kulicha. "Mám zánět spojivek poprvé v životě. Nebolí to, jen to je oteklé a beru antibiotika," prozradila nám Emma, která nechtěla připravit děti o návštěvu slavných tváří, na kterou se těšily, a proto dorazila i indisponována.

Moderování zpráv ale zrušila. "No v brýlích by to opravdu nevypadalo moc pěkně," usmála se s tím, že ji nahradila její kolegyně Iveta Lutovská.

Emma a její kolegové z televize Nova podpořili v Motole charitativní projekt. Pro oddělení Dětského kardiocentra FN v Motole se podařilo na RunTour vybrat téměř půl miliónu korun. Tyto peníze byly použity na nákup nezbytného softwaru pro vyšetření srdce metodou magnetické rezonance, který přinese úplně novou kvalitu v oblasti diagnostiky srdečních onemocnění u dětí a umožní nahradit dříve nutné a pro pacienta nepříjemné vyšetření.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám