Hlavní obsah
Článek

Pokud by někdo zvažoval, co upoutalo charismatického George Clooneyho (62) na italské krásce Elisabettě Canalis (45), fotky jejího těla mu zcela jistě napoví.

Liz, která je moderátorkou, modelkou a herečkou, načapali paprazzi na jachtě v Cannes, kde si s kamarádkami užívala francouzské slunce. Modelka na jachtě vystavovala své dokonalé křivky v černých dvoudílných plavkách. I když byla na jachtě spousta dalších pohledných žen. Fotografové měli oči jen pro krásnou Elisabettu.

A není divu. Její zadeček ve vysoko vykrojených bikinách jí můžou závidět i mnohem mladší dívky. Kdyby se přihlásila do soutěže o nejkrásnější pozadí, která se každoročně koná v Evropě, jistě by byla jednou z kandidátek na vítězství.

Canalisová, která se nedávno svlékla se pro organizaci bojující za práva zvířat PETA, již delší dobu žije s hollywoodským idolem žen Georgem Clooneym. Svatbu ani děti neplánují. "Nemám v plánu mít s Georgem děti. Vím, že hodně jeho expřítelkyní to v plánu mělo, ale já jsem jiná," řekla herečka v rozhovoru pro italskou mutaci časopisu Cosmopolitan.

"Zbožňuji ho a jsem ráda, že jsem jeho přítelkyně," tvrdí temperamentní kráska. Pochvaluje si i to, že jí George umí vyznat lásku. "Italové neumí říct, že někoho milují, zato američtí muži jsou, co se týká citů, daleko otevřenější," uzavřela brunetka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám