Hlavní obsah
Článek

Poslední dobou se o Ewě Farne (30) nepíše v žádných jiných souvislostech, než jsou její sexuální narážky v SuperStar nebo její odvážné kostýmy, z kterých se častou dmou její „kůzlata“. Když se ale rozhodla vyrazit mezi potencionální dětské fanoušky, konečně pro jednou hrudník zakryla, zato však na všechny dospělé okolo koketně mrkala a valila svá rozkošná kukadla. Podívejte se, co za nebezpečnou zrakovou zbraň vlastní!

Ewa se nemusí bát, že by i tentokrát někdo kritizoval její nepřednosti, třeba celulitidu. Není proč. Naopak, chceme ji vychválit. Až do nebes. Zpěvačka udělala něco, na co většina umělců bez pořádně tučného honoráře ani nepomyslí. Rozhodla se totiž potěšit partičku maličkých vášnivých čtenářů a zadarmo (!) je dorazila vzbudit do pražské Národní knihovny, kde přespávali v rámci nočního čtení, akce Noc s Andersenem.

V Klementinu měla být Farna hvězdou pátečního večera, zkysla ale ne vlastní vinou na letišti v Polsku, a tak se zdálo, že všechno odpíská. Sami knihovníci ji přemlouvali, ať na akci dlabe, že spolu uspořádají jinou. Ale Farna to odmítla.

„Překvapila mě svým přístupem, kdy doslova trvala na příjezdu ráno, aby dětem zpříjemnila probuzení. Po sedmé hodině skutečně dorazila. Moc pro mě její přístup znamenal, ve sféře šoubyznysu jsem nějakou dobu pracovala a vím, že tohle není vůbec samozřejmá reakce," ocenila přístup Farne mluvčí Národní knihovny Maňáková.

Ewa již léta podporuje čtení dětí v projektu Celé Česko čte dětem. Proto chtěla dětské čtenáře potěšit svou přítomností i při této příležitosti. „Moje maminka mi četla a i dnes čte mojí mladší sestře každý den. Čtení nerozšiřuje pouze slovní zásobu, ale rozvíjí také fantazii, v tomhle nemůže film nikdy knížku plnohodnotně zastoupit," myslí si Farna, která ostatně svou slovní zásobou překvapuje i v porotě SuperStar. A opravdu to nemyslíme ironicky.

Související témata:
Národní knihovna

Reklama

Další články

Načítám