Hlavní obsah
Článek

Miley Cyrus (31) se proslavila jako hlavní hrdinka seriálu Hannah Montana, díky níž se stala vzorem pro milióny holčiček po celém světě. Jenže být stále nazývána dětskou hvězdou jí vadilo, a tak začala zlobit... Odhalenými kostýmy na koncertech to začalo, následovalo pár provokativních fotek a odvážných prohlášení. Pokračovalo to nechutnostmi ve videoklipech, chozením bez podprsenky, návštěvami striptérek i ostříháním vlasů. Zatím poslední ‚perličkou‘ je pokuřování jointa marihuany na balkóně s přáteli...

Jak je vidět, Miley se nám pěkně vybarvuje. Začátkem roku v rozhovoru pro časopis Cosmopolitan přiznala, že jí status dětské celebrity začal brzy lézt na nervy, a tak se z této škatulky snažila vymanit. „Některé špatné věci v mé kariéře, například když unikly nějaké mé nevhodné fotografie, byly vlastně pro mě úplně to nejlepší. Když je lidé viděli, pochopili, že dospívám,“ sdělila.

Sobotní slunný den na Miami tak Miley trávila po svém. S několika přáteli si ubalila jointa a na balkóně chodila jen v tričku a kalhotkách. Její snoubenec Liam Hemsworth chyběl, ale o den později byl spatřen, jak flirtuje s několika dívkami během svého nočního tahu po hollywoodských barech. Ačkoli Miley již nějaký čas nenosí zásnubní prsten, stále tvrdí, že ve vztahu žádné problémy nemají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám