Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S první manželkou Janou Šulcovou (†76) má herec Oldřich Vízner (76) dvě dcery, s další partnerkou jednu dceru, se současnou ženou Vendulkou Křížovou dva syny a dceru. Stejně zázračně plodná jsou ale zvířata, která se vyskytují v jeho domácnosti.

"Máme dvě fenky irského teriéra, jedna měla po pěti a třech štěňatech, druhou, které jsou dva roky, chceme nechat připustit. Pak máme dvě britské kočky, ty už také měly koťata a pak asi deset papoušků, korel. Jsou to agapornisové, kteří se prý normálně moc nemnoží, ale u nás se jim daří, pořád máme nějaká vajíčka a vyvádějí mladé," vypočítala nám Vendulka Křížová a připustila, že v přítomnosti jejího muže se rozmnožování opravdu daří. "Ale řekli jste to vy," smála se herečka, kterou můžeme vídat v seriálu Cesty domů.

Když se sejdou všichni na rodinné oslavě, psů tam bývá někdy více než lidí, i když je to jen těžko uvěřitelné. "Psy mají i obě Oldovy bývalé ženy a také jeho dvě nejstarší dcery," přesvědčovala nás. Čeští Hujerovi tak mohou do sbírky rekordů přidat i největší počet domácích zvířat.

Reklama

Další články

Načítám