Hlavní obsah
Článek

Česká republika zažila jednu z největších hudebních návštěv poslední doby. Jeden z největších hudebních světových producentů Denis Ingoldsby, který stál za megaúspěšným projektem t.A.T.u, přiletěl spolu s neméně slavným anglickým producentem Andy Murrayem, se kterým produkoval třeba pro Alicii Keys, Christinu Aguileiru nebo Leonu Lewis.

A kdo je přilákal? Patnáctileté holky z 5 Angels. Nahráli s nimi první čtyři písničky určené pro mezinárodní trh a předpovídají jim velkou budoucnost. "5 Angels je právě to, co ve světě v současné době chybí. Pokud holky budou tvrdě pracovat, tak před sebou mají opravdu skvělou budoucnost. Vytvořil jsem kolem nich velký tým opravdových profesionálů, kteří zastupují hvězdy jako One Direction, Jennifer Lopez (54), Justina Biebera (30) a třeba i Taylor Swift a spoustu dalších velkých jmen," svěřil Ingoldsby.

"Všichni vytvoříme holkám opravdu mimořádné podmínky pro jejich prosazení na mezinárodním trhu. Čeká nás všechny velice tvrdá práce, ale jak jsem holky poznal, umí velice tvrdě pracovat a zároveň jsou velmi příjemné a již nyní jsou opravdové profesionálky. Myslím, že svět bude mít po t.A.T.u a Spice Girl nový dívčí fenomén. A tím, že holky jsou velmi mladé, je to opravdu originální a unikátní," předpovídá.

S 5 Anglels trávil v Praze čas i ve studiu při nahrávání. "Holky nedávno přiletěly od nás z Londýna, a tak jsme je teď chtěli nechat trošku odpočinout. Tak jsme se domluvili, že zpěvy do nových písní nahrajeme v Česku. A hlavně Praha je úžasné město, tak jsme si výlet udělali zase my. Samozřejmě veškerá hudba vzniká u nás v Londýně, a tak jsme pouze zpěvy nahráli v ČR a již nyní celková postprodukce bude probíhat v Anglii," vysvětlil producent.

Po dokončení songů mladé zpěvačky opět přiletí do Londýna a čeká je nové focení a natáčení prvního videoklipu. Zároveň proběhnou první interview do zahraničního tisku.

Reklama

Další články

Načítám