Hlavní obsah
Článek

Operní pěvkyně Andrea Kalivodová je na rozdíl od svých kolegů z branže ozdobou pražské společnosti a září na večírcích. Když se objevila na slavnostním předávání cen Zlatý chrt, zdálo se na ní něco divného. Jako by omládla o deset let.

Vzhledem k tomu, že se nedávno rozešla se svým téměř o deset let mladším přítelem, překvapilo nás to. Většinou ženy mládnou právě vedle mladších partnerů. Jak je možné, že to má Andrea naopak? "Rozchodem to určitě nebude. To by ani nebylo vůči mému příteli spravedlivé, kdybych o tom mluvila v těchto souvislostech," řekla nám Andrea.

"Naslouchám svým instinktům, nejdu proti zdi. Snažím se žít sama se sebou v harmonii," míní Andrea. Ale my se na ni pozorně podívali a zjistili něco jiného. Kalivodová změnila líčení a přestala používat make-up způsobem, který by příslušel spíš zedníkovi při nahazování omítky. Bez tuny make-upu je jako holčička.

"Tak děkuji za upřímnost a slibuji, že se budu držet vašich rad," smála se Andrea a slíbila, že líčení už nikdy nebude přehánět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám