Hlavní obsah
Článek

Ornella Štiková (31) přivedla 15. března na svět syna Quentina. Do porodnice si nesla pěkných sedmnáct kilo navíc. "Sotva funím. Jak tohle budu shazovat, to fakt nechci vidět," řekla Super.cz Ornella krátce před porodem. Nyní uběhly od porodu tři týdny, Ornella je milující maminkou a skoro všechna kila jsou pryč.

"Zhubla jsem už 12 kilogramů. A to na tom nijak nepracuju. Ještě pět kilo a jsem na své váze," prozradila nám Ornella. Quentina stále kojí a nadšeně se fotkami syna, kterého má se stále ještě manželem moderátorky Gábiny Partyšové Pepou Koktou, chlubí na sociální síti.

Kokta ale takové nadšení ze syna zřejmě nesdílí. Dvakrát týdně sedí do ranních hodin na baru známého pražského podniku Kozička, kde flirtuje s cizími dívkami. Ornelle pomáhá především její rodina. Žádné stěhování k Pepovi se zatím nekoná a Ornella dál bydlí s rodiči v Hostivici. Není divu, je stále v šestinedělí a hormony se ozývají. Zatím prý hlavně hormony štěstí.

Ornella už stihla po porodu nafotit pořádné sexy snímky. Super.cz vám je jako první už brzy ukáže. A že se máte na co těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám