Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani čtyřicítka nebrání topmodelce Pavlíně Němcové (52) v tom, aby si mohla oblékat šaty, v nichž vynikne každý gram tuku navíc. Pavlína totiž žádné špíčky nemá. Na prestižním plese v paláci Žofín se tak mohla pochlubit skvělou postavou v průsvitných krajkových šatech.

Chyba ale byla možná v tom, že zatímco v partiích, které ji aspoň částečně zakrývaly, nebyl problém, obrovský dekolt na zádech zdůraznil každou Pavlíninu kůstku a obratle by se jí daly spočítat skoro stejně dobře jako na kostře, kterou mají začínající medici na hodinách anatomie.

Pavlína je štíhlá díky tomu, že se hodně a dobře hýbe. To dokázala i při tanečním výstupu se svým partnerem ze StarDance, jímž oslnila stejně jako její kolega ze soutěže, hokejista Martin Procházka. Na parketu se svým tanečním uměním pochlubil i starosta Prahy 1, který ples pořádal. Naopak Karel Heřmánek (76) svoji manželku Hanu nevyvedl.

Reklama

Další články

Načítám