Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Josef Kokta místo toho, aby zpytoval svědomí, tak dělá další ostudu. A navíc tak, že o tom ví celý národ. Nejen, že si místo svého původního facebookového profilu, který na žádost manželky Gábiny Partyšové smazal, založil nový (který už je ale také pryč), ještě navíc na něm zveřejňoval provokativní snímky. Jako třeba ten, kde laškuje s mladou herečkou Lenkou Vacvalovou, která mu u rozkroku drží velkou červenou nafouknutou vycpávku do bot. A to se jeho ženě pranic nelíbí.

„Pepa se chová jako náctiletý. Ať je pravda jakákoli, teď po té aféře s těhotnou slečnou by se mohl alespoň na chvilku zklidnit. Štve mě, a hodně,“ řekla Blesku naštvaná Gábina. A není se jí co divit.

To její muž na laškování po barech s cizími slečnami nevidí nic špatného. „Bylo to prostě takové náhodné setkání v baru. Vždycky se ke mně přihrne tak deset dam, se kterými laškuji,“ řekl s klidem.

Další aktérka na fotce, herečka Lenka Vacvalová, už se ke Koktovi také nehlásí. Pepu prý vlastně vůbec nezná.

Reklama

Další články

Načítám