Hlavní obsah
Článek

Zesnulý otec moderátorky Lucie Borhyové (45), tanečník Tomáš Cmíral, skonal, když byla Lucie ještě malá. Narazil autem do zdi a týden pak umíral v nemocnici. Zaznívají ovšem informace, že nešlo o autonehodu, ale že svůj život ukončil úmyslně.

Podle pamětníků to nebylo poprvé, kdy si chtěl mladý pohledný otec rodiny sáhnout na život. "Měl už za sebou nějaké pokusy o sebevraždu. Tvrdil, že je na dně, že nemůže dál, ale blíž to nikdy nerozvinul," řekl jistý zdroj deníku Blesk, který se otcem moderátorky na začátku 80. let hodně stýkal.

Podle něj mu ani manželka Alena a malá dcerka nepomohly z depresí a toužil si sáhnout na život. "Měl dokonce v autě provaz se smyčkou. To kdyby nakonec nedostal odvahu rozjet auto proti zdi," šokoval pamětník posledních dnů Cmíralova života. "Byla jsem moc malá, na tatínka si nepamatuju," řekla k tomu Lucie Borhyová.

O důvodech, proč chtěl skončit Tomáš Cmíral se životem, se už dnes dá pouze spekulovat. Existují dvě varianty. Podle jedné byla příčinou deprese a vyčerpání z přemíry práce. Kromě toho, že tančil v baletu Československé televize, nabral si další práci v Hudebním divadle v Karlíně. Podle druhé verze se zamiloval do kolegy a neustál neopětovanou lásku. To mohl být také důvod, proč opustil rodinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám