Hlavní obsah
Článek

Manželka Jiřího Krampola (85) Hana Krampolová (†59), kterou, jak jsme informovali jako první, nedávno vyhodila Prima z pořadu TopStar, kde měla s manželem rubriku Deníček, se sice kvůli konci „brigády“ netrápí, na druhou stranu ale neprožívá zrovna lehké období. „Začíná podzim, přicházejí chmury. Čím dál tím víc myslím na maminku, která by brzy slavila narozeniny. Pořád jsem se s její smrtí nevyrovnala,“ řekla Super.cz Hanka, která ale už odmítá brát prášky, které ji málem zabily.

Po smrti své matky se Krampolová dostala do rukou doktora Cimického a podle jejích slov jí vůbec nepomohl. „Prášky jsou nebezpečné. Úplně jsem je všechny zrušila a raději jsem vsadila na bylinky. Vždyť jednou mi řekla jedna lékařka, že když nějaký prášek nepřestanu brát, dostanu Alzheimera. Těžko říct, co to bylo za svinstvo. A jednou ze mě udělali závislou na lécích. To už bych taky nechtěla zažít. Takže se léčím jen přírodou,“ tvrdí Hanka.

Ta odmítá, že by se po konci Deníčku zhroutila. „Všechno to souvisí s maminkou. Z Deníčku jsem měla radost, ale už mě to vyčerpávalo, pořád něco vymýšlet, takže jsem byla nakonec ráda, že to zrušili. Vůbec mě to netrápí,“ brání se proti tvrzením, že je kvůli kroku Primy na konci svých sil.

„Je to úplná blbost. Primu zkrátka zajímalo, když někde byla zfetovaná, přiopilá nebo někde kradla. Teď nedělá kraviny, takže zájem opadl. Žádné prášky brát nezačala, manželka je naštěstí úplně v pořádku,“ dodává k tomu Jiří Krampol.

Reklama

Další články

Načítám