Hlavní obsah
Článek

Obdivovatelky Martina Gardavského (26) si mohou oddechnout. Chvíli to vypadalo, že se Muž roku 2011 vydal ve stopách Elišky Bučkové do anorektického pekla. V poslední době začal hubnout a zmizely mu nejen svaly, ale významně se mu propadly tváře.

Na módní show italské džínové značky ale model předvedl, že je opět v perfektní formě. Na přehlídkovém mole během velkého finále shodil tričko a předvedl dokonalou hru svalů.

„Moje hubnutí bylo promyšlené. Všechno jsem dělal v rámci programu, abych se zbavil tuku a vyrýsoval svaly. Teď už zase nabírám svalovou hmotu," vysvětlil nám vše Martin. „Hodně mě mrzelo, když se začalo povídat, že za můj úbytek váhy může nemoc. To byl naprostý nesmysl," kroutí hlavou model.

Pravda je taková, že si Gardavský naopak zakládá na zdravém životním stylu. Dokonce zvládá i dvoufázové tréninky. „Někdy si jdu ráno zacvičit a večer ještě zaběhat nebo zaplavat, baví mě to," říká. Tvrdá dřina se zúročuje. Martin dostává jednu nabídku na natáčení reklamy za druhou a v létě se chystá na dva měsíce pracovně do Milána.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám