Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřletou skotskou holčičku Shonu Ritchie zná od čtvrtka polovina Velké Británie. Její legrační reakce na záměr prince Williama (41) políbit ji na tvář totiž pobavila všechny přihlížející a později díky bystrým fotografům i spoustu lidí prostřednictvím médií. Rusovlasá dívenka se zkrátka styděla a princi před polibkem uhýbala.

William se vydal na dvoudenní návštěvu Skotska, kam vyrazil i s těhotnou manželkou Catherine (42), kterou malá Shona netrpělivě vyhlížela a přála si jí předat květinu.

Když si dívenky všiml William, přistoupil k ní a začal obdivovat květinu, co držela v ruce. A poté se jí zeptal: „Oo, a je pro mě?“ Ale Shona se netvářila příliš souhlasně, a tak princ správně vytušil: „Ne, ty ji chceš dát Kate, je to tak?“ a v tu chvíli se k ní začal naklánět s cílem políbit ji na tvář, ale neuspěl. Děvčátko se začalo odtahovat a nakonec se vrhlo mamince kolem krku, jako kdyby byl William bubák.

Ten už pak jen s nadhledem a úsměvem na tváři dodal: „Tak tedy příště Shono, příště...“

Reklama

Další články

Načítám