Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpátky do 70. let minulého století se vrací nový a zatím nepojmenovaný film režiséra Davida O. Russella, který se zatím uvádí pod pracovním názvem Untitled David O. Russell/Abscam Project. V hlavních rolích se stejně jako v oscarové Terapii lásky objeví oblíbená herecká dvojice Bradley Cooper (38) a Jennifer Lawrence (22). Zatímco u Jen není proměna tak značná, Bradleyho jsme se snědou pletí, pečlivě upravenými vousy a především kudrnatými vlasy ještě neviděli.

Když navíc nasadí 'letecké brýle', které jsou už pár let zase v kurzu, je hvězda komedií Pařba ve Vegas a Pařba v Hongkongu téměř k nepoznání. Ne nadarmo byl ale Bradley před časem časopisem People titulován ‚Nejvíc sexy žijícím mužem světa‘.

Zda snímek dosáhne podobného úspěchu jako Terapie láskou režírovaná rovněž Davidem O. Russellem, je ve hvězdách, ale poté, co za ni získal nominaci na Oscara a jeho herecká partnerka Lawrence dokonce nejprestižnější filmovou cenu za hlavní roli dokonce získala, by mu jistě také nějaká ta zlatá soška od Americké filmové akademie slušela...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám