Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ženy s velkými ňadry se den co den potýkají se starostmi, které méně obdařené ženy neznají. „Kde sehnat padnoucí podprsenku ve větší velikosti, která vypadá k světu?“ Když už se to podaří, nastává další problém. „Pořídím si podprsenku, nebo udělám týdenní nákup pro celou rodinu?“ Zařezávající se ramínka jsou detailem, který už raději přehlédnete. Přestaňte dělat kompromisy!

Řešení pro všechny velikosti? Astratex.cz!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I velká prsa si zaslouží padnoucí prádlo, které je krásné a jeho nákup vás nezruinuje. Na Astratex.cz koupíte podprsenky značky Gaia – ty jsou krásné, cenově dostupné a navrženy tak, aby padly i skutečně velkým prsům. Přesvědčte se sama! Do konce týdne je pořídíte se slevou 20 %.

Luxus a komfort pro opravdu velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka Delfina je navržena tak, aby padla ženám s opravdu velkým poprsím. Kombinuje kvalitní zpracování, luxusní materiály a padnoucí střih pro váš maximální komfort. Propracovaný střih ňadra vytvaruje a udrží na místě celý den. Široká ramínka se nezařezávají a zajistí celodenní oporu. Skvělý pocit a sebevědomí každý den!

Nejen pro zvláštní příležitosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte něco extra? Klasické podprsenky už vás nudí? Podprsenka Hermiona je pro vás jako dělaná. Střih ve tvaru T ňadra dokonale zakulatí, širší ramínka zajistí celodenní oporu a decentní proužek v kombinaci s průsvitnou krajkou vás nabije sex-appealem. Dopřejte si luxus – zasloužíte si ho!

Jaká je ideální podprsenka?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ideální prádlo je takové, které můžete obléknout ke každé příležitosti a budete se v něm cítit skvěle. Přesně to splňuje podprsenka Gabriela. Praktickou tělovou barvu a padnoucí střih oceníte každý den. A díky atraktivnímu vzhledu a krajkovému zdobení se nemusíte bát ji obléct i ke speciálním příležitostem.

Vždy perfektní tvar

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také neustále bojujete s podprsenkami, které vaše prsa deformují? Střih do tvaru T zajistí, že budou mít vaše vnady vždy perfektní zaoblený tvar. Širší ramínka a bavlněné podšití zaručí celodenní pohodlí. Průsvitná krajka na vrchní části košíčků je zatraceně sexy. Neslevujte ze svých nároků. Pohodlí a atraktivní vzhled se nevylučují!

Další články

Načítám