Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle je nepříjemná situace. Když herec Jirka Mádl (37) přijímal pozvání do nového pořadu Máme rádi Česko, určitě netušil, že z toho nakonec bude takový trapas. Moderátor Libor Bouček (43), který pokládal otázky týkající se České republiky, jak ostatně už název pořadu napovídá, se nad Mádlovými odpověďmi nestačil divit.

První otázka, která Mádla zaskočila, byla ta ohledně data vzniku samostatného Československa. „1923?“ tipoval herec. Ani jméno lesa, v němž žil loupežník Rumcajs, nedal dohromady. A to mu jeho kolegové Leoš Mareš (47) nebo Jakub Prachař (40) vydatně napovídali. Poslední otázku už ale zvládl, jak se můžete přesvědčit na videu.

„Mně vždycky šly jazyky a tahle soutěž je o Česku. Nevadila by mi historie, asi bych věděl něco ze zeměpisu a ze sportu, protože jsem kdysi hrával hokej,“ spekuloval před začátkem natáčení Mádl, který se sice domluví anglicky, německy i italsky, ale co se znalostí o své vlasti týče, uřízl si pořádnou ostudu.

Reklama

Další články

Načítám