Hlavní obsah
Článek

Ivetě Bartošové (†48) se poslední dobou bohužel po pracovní stránce moc dobře nedaří. Po docela povedeném vystoupení ve Frenštátu pod Radhoštěm, po němž prý vinou chování jejího přítele Josefa Rychtáře došlo k nebezpečně vyhlížející autonehodě, sice dostala dva prima kšefty, jeden například na diskotéce v Zaječí, o další dva ale přišla. Nejenže si ji nepřeje na svých narozeninách Felix Slováček, pozvat ji nechtějí ani organizátoři prestižního červnového koncertu Královny popu v opeře. Tam přitom bývala jednou z hlavních hvězd. Dnes prý ale na účast nemá.

„Show se vrací na scénu po dvou letech. Producent si nemůže dovolit žádný skandál,“ prozradil Super.cz zdroj z přípravného štábu jedenáctého ročníku Královen popu.

Producentem koncertu je Janis Sidovský, který Ivetě jeden čas dělal manažera. I ten nám neúčast Bartošové potvrdil. A přidal jasný důvod. „Ivetu rád mezi Královny zase pozvu, jakmile bude v dobré kondici,“ uvedl.

Při prvním ročníku před třinácti lety přitom Iveta zazářila s interpretací svého hitu Léto a Já se vrátím, střihla si i duet s Bárou Basikovou. Podruhé ji pozvali v roce 2007. „Tehdy už za sebou měla pár alkoholových excesů, ale chtěli jí dát šanci, aby se vrátila mezi největší hvězdy. Jenže Iveta zrušila účast v den konání koncertu, prý kvůli onemocnění. A odmítla i nabídku, že by mohla zazpívat na playback, byť její kolegyně musely vystoupit naživo,“ vzpomíná pamětník ze štábu.

Není proto divu, že 11. června, kdy se v Hudebním divadle Karlín koná další ročník akce, Iveta mezi Královnami opět nebude. Přestože na Facebooku její fanoušci pořadatele vydatně přemlouvali, aby Iveta za žádnou cenu nechyběla, pozvánku prý ani náhodou nedostane.

Reklama

Další články

Načítám