Hlavní obsah
Článek

Eliška Bučková (34) už více jak měsíc randí s miliardářským synkem Jakubem Malinou. Doposud se ale potvrzení nového vztahu bránila. Nyní konečně kápla božskou. "Jsem šťastná a spokojená. Moc," řekla Super.cz modelka.

V boji s anorexií ji nový přítel prý velmi podporuje. "Že mám problém, to jsem si přiznala po rozchodu s Vaškem. Odjela jsem k rodičům na Moravu, celkově jsem si celý život přehodnocovala. Kuba je člověk, který mě šíleně podporuje. Když jsem vedle něj, mám strašnou chuť jíst. Nevím, čím to je, ale asi má na mě dobrý vliv," prozrazuje modelka.

Eliška už navštívila dům, kde Jakub žije s rodinou a kterému se přezdívá "český Southfork". Jen málo domů v Praze a okolí je tak monstrózních jako areál, který vlastní Malinovi. "Byla jsem se u něj doma podívat. Mají to tam hezké. Znám se s jeho sestrou, ta je výborná. Víc bych nechtěla prozrazovat," říká Eliška.

Sama Jakuba ještě svým rodičům nepředstavila. "Svoji rodinu už nechci tahat do žádného mediálního kolotoče. Hlavně na tyhle věci je ještě strašně moc času," dodala Eliška, která stále bydlí v pronajatém bytě v pražské Libni a žádné stěhování k partnerovi neplánuje.

"Bydlím na Palmovce a minimálně rok budu. Navíc se o patro níž stěhuje moje nejlepší kamarádka. Takže tam budeme mít takové moravské ghetto," uzavřela modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám