Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jaro už je cítit ve vzduchu. A to je přesně ten pravý čas na obnovu šatníku. Nemusíte se obléknout od hlavy k patě do nových kousků, stačí malý detail a hned budete zářit. Skvělým oživením je třeba nové jarní tričko, kabelka či boty. Prozradíme vám, jaké jsou nejaktuálnější trendy a jak s jejich pomocí snadno dodáte šmrnc svému vlastnímu stylu.

Základ každého šatníku? Trička!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stylové tričko je kousek, kterým můžete i zdánlivě obyčejný outfit povýšit na model hodný přehlídkových mol. Stačí sáhnout po tom správném. Nejvýraznějším jarním trendem jsou neonové barvičky. Čím zářivější barva, tím lépe! Troufnete si? Pokud se vám to zdá trochu moc, vedle nešlápnete ani s výraznými vzory či třpytivými flitry. Flitry nejsou vaší parketou? Sáhněte po námořnickém proužku! Trendy kousky od 199 Kč seženete na Acorde.cz!

Nejsnadnější cesta k osobitému stylu? Kabelka!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá žena ví, co s celkovým dojmem udělá kabelka. Může každý model pozdvihnout nebo zcela zazdít. Volba kabelky je klíčová pro vyznění celého outfitu. Zapomeňte na vaši oblíbenou černou kabelku, kterou nosíte každý den. Jaro volá po vzorech a barvách! I když si netroufnete na neonové tričko, můžete zazářit s výraznou kabelkou. A jak se trefit dvakrát do černého? S výrazným psaníčkem!

Jak dotáhnout outfit k dokonalosti? S trendy botkami

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Boty, stejně jako kabelka, mohou udělat obrovskou službu. I když obléknete jen džíny a tričko, kabelka a boty jsou to, co nakonec udělá dojem. V jednom modelu můžete být jednou ležérní, podruhé elegantní – jen díky správným botám. A jaké botky letí tuto sezónu? Stejně jako loni neuděláte chybu s roztomilými botami na klínu, které si všechny ženy zamilovaly pro jejich perfektní pohodlí. Pokud ale nedáte dopustit na vysoké boty, v jehlách budete vždy in.

Nakouknutí do pánských šatníků – co by tam nemělo na jaře chybět?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Trendy, které ovládnou pánské šatníky toto jaro, jsou ležérnost i elegance. Dokonalým mixem obou stylů jsou polo trička, což z nich činí základní kousek, který by neměl v šatníku žádného muže chybět. Trend polo triček se každý rok vrací se stále větší oblibou. Důvod je prostý – pohodlí a styl je to, co moderní muž od oblečení čeká především.

Další články

Načítám