Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka muzikanta Davida Kollera před pár měsíci přiznala pětiletý boj s bulimií, léčbu na psychiatrii kvůli halucinacím i manželskou krizi. Když se poté v v březnu objevila Sylva Kollerová s manželem na předávání hudebních cen Anděl, nevypadala nejlépe. V úterý večer si ale vyrazila s výtvarníkem Davidem Černým, který je proslulý jako známý svůdník. Jeho náručí prošla řada krásek. A při intimním povídání na baru vypadala Sylva lépe než kdy dřív.

"Myslíte? Jsem ráda,že tak působím," řekla Super.cz Sylva. Pochvalu, že přibrala, si možná jako léčená bulimička nevzala příliš pozitivně. Nicméně tvrdí, že se cítí dobře. "Začala jsem pracovat v charitativní organizaci pro vozíčkáře, nabíjí mě to pozitivní energií," říká. Sny o tom, že by si otevřela vlastní obchůdek, vzdala.

Jak to momentálně vypadá u Kollerů doma, se jí specifikovat nechtělo. Rozhodně však vyloučila stěhování do domečku u Mikulova, o němž ještě nedávno zaníceně mluvila. "Neodstěhovali jsme se. V blízké budoucnosti to neplánujeme. Zůstáváme doma na Malé Straně," svěřila.

Kollerová celý večer trávila ve společnosti výtvarníka Davida Černého a bylo vidět, že si hodně rozumějí. "Známe se, ale ještě jsme se nelíbali," bagatelizovala dotaz na jejich vzájemný vztah.

Polibků bylo i tak ten večer dost. V pražské klubu Hard Rock Cafe totiž slavila narozeniny zpěvačka Natálie Kocábová. Líbala se s přítelem Štěpánem Vránou, pusu dostala od spousty kamarádů, včetně zpěváka Nicelanda a samozřejmě i od táty Michaela Kocába. Ten jí zřejmě největší radost udělal tím, že sebou na její narozenový koncert nevzal svoji novou partnerku Lejlu Abbasovou. Kvůli ní totiž došlo k rozvodu Natáliiných rodičů.

Reklama

Další články

Načítám