Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Jakub Prachař (40) si v neděli večer v Česko Slovensko má talent střihne zajímavou trojroli. Kromě moderování bude i hodnotit, když za porotcovským stolem vystřídá Martina Dejdara (59), a také si zasoutěží.

Nebude to připravené podle scénáře. Všechno se odehraje velice spontánně poté, co do Mahenova divadla dorazí dvacetiletá blondýna Kristýna Pinková s kytarou.

„Tvoje oblíbená kapela?“ ptá se jí Jakub Prachař a dostává následující odpověď: „Nightwork.“ „A co budeš hrát?“ pokračuje ve výslechu. „Nightwork, Máju,“ říká Kristýna.

Když si zpěvačka stoupne na pódium, Martin Dejdar namítne, že se do role porotce minimálně pro toto číslo vůbec nehodí. Kdo jiný by měl hodnotit výkon než autor a interpret originálu této písně? „No pojď si to ohodnotit,“ uvolní svou porotcovskou židli Jakubu Prachařovi a sám se chopí role tanečníka.

Kristýna hraje a zpívá a obojí dělá dobře, takže od Jakuba dostává ano. Ale co od ostatních porotců? Jaro hodnotit odmítá, dokud si Jakub písničku nezazpívá společně s Kristýnou. A tak Jakub přenechá židli opět Dejdarovi, bere do ruky kytaru a stává se soutěžícím. „Teď se poprvé ukáže, že celá naše kapela hraje na playback,“ směje se.

Když dohrají a dozpívají, Jaro Slávik (49) navrhuje duo rozdělit: „Kristýna by dál jít mohla, ovšem bez Jakuba, který je slabší." Člen partičky Nightwork však prohlašuje, že bez Kristýny dál prostě nepůjde. Buď všechno, nebo nic. Jak to dopadne, to se dozvíte v neděli večer.

Reklama

Další články

Načítám