Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gábina Partyšová (45) se v poslední době vyhýbá společenským akcím. "Bude mi pětatřicet, na večírky jsem chodila deset let a už dávám přednost dobrému filmu nebo čtení pohádek synovi. Navíc se mne všude ptají na Ornellu, a to je kauza, o které nechci už nic říkat, chci zapomenout a pořád to v sobě nejitřit," svěřila Super.cz.

"Když má člověk nemocnou duši, je to běh na dlouhou trať. Mám pár přátel a kamarádů, pár přítelů, lidí, kteří mě podpoří," řekla nám Gábina a přiznala, že se jí zhoršily i její problémy se spánkem. "Prášky na spaní samozřejmě mám, ale snažím se vyhýbat chemii. Beru kozlík lékařský a homeopatika," doplnila.

"V prostředí šoubyznysu, kde se pohybuji, je hodně stresu. A znám mnoho lidí, pro které jsou léky na spaní nebo na uklidnění běžné. Je to jejich cesta, ale já jsem máma malého dítěte a vidím to jinak," dodala.

Se svými potížemi se svěřuje i do rukou léčitelů. "Říkám jim guru, dokáží vyčistit čakry. Vím, že jim mnozí nevěří, ale já ano. Byla jsem dlouhou dobu v Americe a tam se naučila, že za nemoc duše není potřeba se stydět. Jako jdeme s bolavým krkem na ORL, tak s bolavou duší k psychiatrovi nebo psychologovi. Ale ti právě často ordinují onu zmíněnou chemii. Já hledám pomoc v přírodě. A hodně mi pomáhá i sport. Nikdy jsem ho neměla ráda a teď chodím třikrát týdně do posilovny," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám