Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Markéta Konvičková (29), která se proslavila díky pěvecké soutěži Česko Slovenská SuperStar, zavzpomínala na to, jak využila toho, že se o krásných blondýnkách říká, že patří mezi „hloupější“.

Stalo se tak, když poprvé přijela sama autem do Prahy a bloudila ve velkém provozu. „Jako blondýna jsem bloudila poprvé v Praze s navigací a ještě se začátečnickým „zetkem“ vzadu. I s navigací jsem zabočila do zákazu vjezdu a najednou se za mnou objevil policejní vůz,“ vyprávěla moderátorovi Mírovi Hejdovi v pořadu Limuzína mladičká zpěvačka.

Celkem logicky proto zmatené zpěvačce hrozila pokuta a odebrání bodů. Konvičková však ze sebe udělala „blbou blondýnu“ a nakonec z vysokého trestu dokázala skvěle vybruslit.

„Svedla jsem to na to, že jsem blondýna a pánové mi nakonec dali pokutu stovečku a ještě mě pak doprovodili až na určené místo,“ dodala Konvičková, která je pořád nezadaná.

„Chlapa nemám,“ řekla hned na úvod Mírovi Hejdovi, který si pro ni připravil pikantní sexuální dotazník. Jak Markéta Konvičková odpovídala na Mírovy otázky na tělo, uvidíte už dnes večer na Óčku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám