Hlavní obsah
Článek

S takovou noblesou se zřejmě umějí nosit jen představitelé pana a paní Smithových, neboli dvojice známá jako Brangelina. Brad Pitt (60) s Angelinou Jolie (48) na festivalu v Cannes totiž opět dokázali, že titul nejdokonalejší pár Hollywoodu jim patří právem. Elegán Pitt v slušivém obleku s motýlkem a módními brýlemi si pyšně vedl svou partnerku, jež měla nádherné hnědé šaty s vysokým rozparkem dokonale sladěné s lodičkami.

Angelina a Brad se v pondělí večer nepřišli do Cannes jen ukázat, ale uvést nový film Strom života, kde Pitt ztvárnil hlavní roli. Jejich pompézní příchod měl však hořkou pachuť, neboť po prvotním promítání se snímek nedočkal pozitivního přijetí u diváků a reakce kritiků byly velice smíšené.

O to nepříjemnější byla ještě Bradova povinnost odpovědět zvídavým novinářům na otázky kolem filmu a jeho natáčení. Dotazy byly původně směrované na režiséra Terrence Malicka, ten však do Cannes nedorazil, proto zůstal tento nevděčný úkol na Pittovi, který ve filmu zasazeného do 50. let minulého století hraje despotického otce šesti dětí.

Brad připustil, že měl obavy, jak tuto roli budou vnímat jeho děti: „Přemýšlím o všem, co dělám. I o tom, jak se budou moje děti cítit, až to uvidí, ale oni mě znají jako tátu," dodal Pitt.

Reklama

Další články

Načítám