Hlavní obsah
Článek

Za deset let se změní mnoho věcí a někdy se změní člověk sám. Druhá vicemiss České republiky pro rok 2003 Markéta Divišová měla to štěstí, že se nezměnila jako člověk, ale zato její život se kompletně přetočil. Po soutěži krásy procestovala v podstatě celý svět, získala obrovské zkušenosti, zažila mnoho krásných okamžiků a poznala nádherná místa. Jednoho dne si však řekla, že je čas jít zase jinudy.

„Zdržovala jsem se více méně už jen v Čechách a začala jsem studovat vysokou školu. Jak šel čas, ze studentky se postupně stala manželka a brzy poté i maminka krásné a roztomilé Natálky. Přes všechny ty nádhery, co jsem měla možnost poznat, musím říct, že porodit zdravé děťátko je ta nejkrásnější věc na světě,“ říká spokojená Markéta Fuxová Divišová.

Do společnosti Markéta teď skoro nechodí, nemá na to čas. Jelikož letos v květnu skládá státní závěrečné zkoušky na vysoké škole, tak volný čas věnuje studiu. „Doufám, že zkoušky úspěšně složím, protože bych chtěla ještě nastoupit na dvouleté navazující magisterské studium,“ vysvětluje Markéta.

Ovšem to samozřejmě nejsou jediné povinnosti, které má. Jako maminka dvouleté Natálky se prakticky nezastaví. „Manžel v této době věnuje mnoho času nové inzertní televizi, takže je v práci prakticky od rána do večera. Ale pomáhá mi kdykoliv je to alespoň trochu možné. Je to skvělý manžel i táta,“ usmívá se kráska. Možná i proto, že se v životě může na svého manžela spolehnout, plánuje do budoucna svou rodinu ještě rozšiřovat. „Druhé miminko určitě chceme, ale teď je ještě čas. Chci se Natálce věnovat na sto procent,“ říká vzorná maminka, která nechce nic uspěchat a plnými doušky si užívá nejkrásnějšího období života každé ženy.

Aby si tyto okamžiky mohla Markéta neustále připomínat, fotí svou dceru Natálku každou chvíli, ve všech různých pózách a na všemožných místech. Doma má mraky alb a zamilovala si také fotoknihy. „Byla jsem opravdu překvapená, jak mohou být fotoknihy zajímavé. Zdá se to být mnohem lepší, než trávit mládí nad lepením fotek do klasických alb. A to si představte, že mám v každém svém albu kolem pěti set fotek,“ směje se krásná modelka, studentka, maminka, manželka.

Reklama

Další články

Načítám