Hlavní obsah
Článek

Kdysi nejlepší světový hráč hokeje Jaromír Jágr (52), kterého v Česku obdivují milióny mužů i žen, se po letech otevřeně rozpovídal o svých názorech na partnerství. A ač hluboce věřící, nedokáže si představit, že by s jednou ženou strávil celý život. Logika, kterou vyznává, hovoří jasně: Do pár let ukončí vztah s Innou Puhajkovou (38) a začne hledat další přítelkyni. A rozhodně bez silikonů!

S Jágrem udělala skutečně velmi neobvyklý rozhovor jeho expřítelkyně Nicol Lenertová. Ta z něj dostala, že jeho preference ve vztazích se postupem času mění. „Pro každý období se k tobě hodí jiný partner. Za celý život to je tak osm partnerů. Přibližně každých deset let jiný,“ řekl Sedmičce Jágr s tím, že sice existují páry, v kterých se lidé mění společně, a tak spolu mohou vydržet celý život, jde podle něj ale o vzácné výjimky. S Innou randí už téměř šest a půl roku, takže pokud s ní nebude mít ono výjimečné štěstí, zdá se, že jejich vztah dřív nebo později skutečně vyšumí.

Jarda, kterého muži obdivují pro jeho techniku na ledě, ženy zase pro úspěch, svaly a jeho proslulé vtípky, rozhodně nevyhledává ženy s plastikou hrudníku. „Mám raději menší prsa než větší. A v mém okolí je malé procento těch, co se jim líbí nepřírodní. Jo, pod šaty to vypadá dobře, ale bez nich už hůř,“ říká jasně stále ještě neskutečně výborný hokejista, který kvůli přestávce v NHL momentálně válí za Kladno. Ostatní už dávno skončili kariéru, on ještě vydělává a baví se hokejem. Prý proto, že nikdy nepil alkohol, na rozdíl od jiných „hokejek“.

Jaromír se také rozhovořil o tom, že nevěra citová se odpustit nedá, sex na jednu noc ale ano, protože nebýt sexuální energie, lidstvo možná už vymřelo. A rozhodně není ve vztazích pro kompromisy. Člověk by se prý měl chovat přirozeně, jinak časem jeho pravá tvář partnera nepříjemně překvapí.

Reklama

Další články

Načítám