Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ať už se chystáte na exotickou dovolenou, nebo k české přehradě, bez plavek se neobejdete. Určitě máte pár kousků doma, ale nová sezóna si žádá oživení. Plavková garderoba si zaslouží stejnou pozornost, jakou věnujete svému šatníku při pravidelné obnově zimních a letních kousků. Nechte se inspirovat a prohlédněte si nejnovější kolekci plavek.

Plavky pro léto 2013 jsou tady!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plavková sezóna se kvapem blíží, takže se to novými modely plavek jen hemží. Abyste se v té záplavě střihů a barev vyznali, vybrali jsme pro vás to nejlepší ze žhavých novinek. Dáváte přednost klasickým modelům nebo hledáte něco neotřelého? Určitě si vyberete!

Sázka na jistotu? Květiny a push-up efekt.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na vrchní díl plavek s push-up efektem nedají dopustit ženy se všemi velikostmi prsou. Menším ňadrům dodá požadovaný objem a větším prsům poskytne dostatečnou oporu a tvar. Originální kombinace vzorů zaujme na první pohled a vy můžete zazářit u rybníka i na pláži. Co na ně říkáte?

Černá klasika trochu jinak

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete zkusit push-up plavky, ale jste zatvrzelou zastánkyní tlumených barev a květiny pro vás rozhodně nejsou to pravé? Sexy černý model je pro vás jako dělaný. Jemné zdobení v podobě světlého volánku je decentním prvkem, díky kterému plavky nepůsobí tak drsně. Můžete si být jistá, že se v davu černých plavek neztratíte.

Rudá je barva vášně – ukažte svou sexy tvář

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Originální variace na klasické trojúhelníčky okouzlí na první pohled. Smyslná jasně červená v kombinaci s řasením působí rafinovaně a sexy. Vrchní díl je jemně vyztužený a řasení opticky dodá na objemu. Zapomeňte na nudu a šeď, léto je obdobím barev. Buďte hravě svůdná!

Další články

Načítám