Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Máte rádi zajímavé oblečení a neradi splýváte s davem? Nebaví vás zbytečně utrácet za poštovné a cla? Rádi se oblékáte a zároveň nechcete za módu platit tisíce? Pak jste tu správně! Objevili jsme pro vás ZOOT.cz, portál, který vám udělá radost i cenou! ZOOT prodává značky, které jsou ve světě oblíbené a dováží je i sem! Nově výdejní místo v centru Prahy.

Sexy jako hollywoodská star

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Britská značka Louche London se vyznačuje především neotřelostí a extravagancí. Mezi její fanynky se řadí takové hvězdy, jako je Emma Watson, Audrey Tautou, Paloma Faith nebo Estelle. Tento svetr rozveselí váš šatník a zahřeje. A kočka s velkými brýlemi bude navíc civět na každého, s kým si budete povídat. Původní cena 2199 Kč.

Zahalte nejen sebe do kožešiny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hitem letošního podzimu a zimy jsou chlupaté kabelky. Šedá kabelka Diesel s hnědým nádechem a hebkým kožíškem je úžasně prostorná. Ale pokud nepotřebujete kabelku až tak velkou, můžete si horní část ohnout a vytvořit si tak klopu. Zahřejte nejen sebe, ale i své věci! Původní cena 4399 Kč.

Vsaďte na potisky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stylové leopardí lodičky Rocket Dog ke kotníkům skvěle padnou nejen ke kalhotám. Vyrazte si v nich na podzimní procházku po městě, večírek nebo třeba jen do galerie. Na špičce jsou zdobené nařasenou stuhou a zapínají se na zip. S nimi již nebudete potřebovat jiné doplňky a muži vám budou „padat“ k nohám! Původní cena 1499 Kč.

Jako pravá Francouzka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete se tak cítit? Pořiďte si lehkou zimní bundu Little Marcel! Tuto značku koupíte exkluzivně pouze na ZOOT.cz! Bunda má odepínatelnou kapuci, dvě vnější i vnitřní kapsy a kombinuje zářivě zelenou barvu s červeno-růžovou podšívkou. Budete v ní úchvatná a navíc nepřehlédnutelná! Původní cena 2599 Kč.

A na závěr super tip pro muže

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Kvalita za rozumnou cenu“, to je motto značky Refresh. Ležérní pánské kotníkové boty mají zajímavou textilní podšívku v kostkovaném vzoru a povrch ve vzhledu hladkého semiše. ZOOT.cz je prodává ve více barevných provedeních. Pokud vám objednané zboží nesedí, můžete jej do 30 dnů vrátit a ZOOT za vás zaplatí i poštovné zpět!

Další články

Načítám