Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bulvární hvězdička posledních týdnů Ornella Štiková (31), která čeká dítě s manželem Gábiny Partyšové (45) Josefem Koktou (55), sice nedávno zkolabovala a lékaři jí doporučují klid, ona se však naplno vrhla do přestavování pokoje.

Ornella si dokonce neváhala pořídit novou postel a už se moc těší, až se v ní bude rozvalovat. „Někam zmizel druhej velkej polštář, druhá lampa přijde za čtyři týdny. V té dece a polštářích se budu válet jak tuleň,“ napsala Ornella na sociální síti.

Josef Kokta si ale pohodlí nové postele zřejmě už nevyzkouší. Po mediálním humbuku a žalobě, kterou na Ornellu podala jeho žena Gábina Partyšová, bude mít sotva zájem o testování postele své exmilenky, která ho už musí pronásledovat i ve snu.

Ornella by navíc místo postelových hrátek měla raději odpočívat, další kolaps už by mohl vážně ohrozit nejen ji, ale hlavně zdraví jejího dítěte.

Reklama

Další články

Načítám